I en hektisk hverdag, kan det være svært for kroppen hele tiden at huske, hvordan man kommer ned i gear igen. Er du ramt ind i den situation at du ikke længere kan huske hvordan du kan slappe af, så kan du blive klogere her.

Slap af uden smerter der forstyrrer dit sind

For hurtigt at ridse det vigtige op, når det handler om at slappe af, så gælder det om at man får pulsen helt ned og kan lade tankerne flyve afsted. Hos GoodFlow har de fundet frem til det perfekte infrarøde tæppe der kan hjælpe dig igennem anbefalingerne på lettere vis.

Det infrarøde tæppe er designet til at give den bedste komfort, så det ikke føles ubehageligt at bruge. Samtidig er det ikke bare et behageligt tæppe du har hen over dig, men den infrarøde del kan være med til at afhjælpe smerter og går du med kroniske smerter, så får kroppen aldrig lov til at slappe helt af.

Kroppen der har de kroniske smerter, hvad enten der er tale om gigt, menstruationssmerter eller andet, vil hele tiden prikke til dig og fortælle at der er noget der gør ondt. Den infrarøde del, der afhjælper smerterne, er derfor perfekt at bruge, når du virkelig skal slappe af i kroppen.

Sådan gør du step by step

Det første du skal gøre, er at sørge for at sætte noget mindfulnessmusik på anlægget. Det må ikke være for højt, for det må ikke forstyrre eller genere dig. Derefter skal du sørge for at du er klædt behageligt og let på og at du har fjernet alle piercinger og smykker fra din krop.

Har du migræne så sørg for en dæmpet belysning og læg dig herefter i din GoodFlow og tænd den når du ligger rigtig godt. Luk øjnene og fokuser på dine vejrtrækninger og lad så alle tankerne flyve afsted mens din krop får det bedre og bedre.