Når du kommer på det bedste af det bedste, så skal du sikre dig at du ikke bliver kopieret, så andre løber afsted med æren og ret sikkert også en form for værdi, det ellers ville have haft for dig. Derfor skal du sikre dig at beskytte dit brand – også når du har med et madbrand at gøre.

Få professionel hjælp til at sikre dit brand

På hjemmesiden nemrettighed.dk, kan du finde din vej frem til kompetent rådgivning. Det er en overskuelig hjemmeside, hvor der ikke er noget der står med småt, som du skal huske at læse. Det du ser, er lige præcis det du får.

Der tilbydes flere forskellige pakkeløsninger og det er kun dig der ved bedst, hvad du skal gøre gavn af. Man kan sige at den vigtigste del når du har et madbrand i Danmark er, at du sikrer dig med varemærkeregistrering i Danmark.

Når du varemærkeregistrerer dit brand, sikrer du at andre ikke kan komme og tage dit brand. Det vil sige logo, navn, design, lyd, smag eller noget helt andet, som du selv skal bruge til at brande dig på. Varemærkeregistrering kaldes også for et Trademark.

Når du vil vise andre at du beskytter dit brand

Et Trademark kan være lidt bøvlet selv at få skaffet sig, hvis man ikke har en erfaring indenfor området på forhånd og det giver derfor rigtig god mening, at få professionelle advokater med megen viden indenfor området, til at stå for det hele for dig.

Det kan sagtens lade sig gøre i Danmark at bruge de symboler der kendetegnes som at brandet allerede er varemærkeregistreret. Det er det velkendte mærke som er en cirkel med et R indeni, som man sætter i forbindelse med sit logo eller lignende.

I andre lande end i Danmark må du ikke bare lave Trademark-mærket uden at du allerede har din varemærkeregistrering, men i Danmark bruger man alligevel mest bogstaverne ”TM” efter et logo eller lignende, hvis man endnu ikke har registreringen, men vil vise at man beskytter sit brand.