Måske har hjemmearbejdet sat sig i skuldrene? Hvis du oplever spændinger i nakken, kæben eller ryggen eller hvis du døjer med hovedpine efter lange dage foran skærmen, så kan du få bugt med smerterne gennem en akupunkturbehandling. Hvis det lyder skræmmende, så få her svar på hvorfor det kan betale sig.  

Hvad er akupunktur?  

Måske kan det løbe lidt koldt ned ad ryggen på de fleste, når man forestiller sig kroppen tildækket af nåle. Men selvom nålene måske skræmmer lidt, så viser det sig ofte at akupunktur er en virkningsfuld behandling. Akupunktur er en gammel kinesisk naturfilosofisk tradition, som vestens videnskab i høj grad har taget til sig. Læger og fysioterapeuter anbefaler i dag gerne behandlinger med akupunktur.  

Afspænd din krop

Hos Akupunktur Valby kan du få behandlinger, som kan afhjælpe smerter i både muskler og led. Her er de specialiseret i at gøre den anspændte krop smertefri. Smerter i ryggen kan være en stor gene i hverdagen og det kan føles som et større projekt at afhjælpe det.  

Mange ender sikkert med at tage smertestillende, fordi det skal gå hurtigt, men det kan betale sig at søge alternative behandlings veje. Så hvis du, som de fleste, har været fanget foran skærmen på hjemmekontoret og din krop trænger til en afspænding, så lad din krop slippe for smerterne med akupunkturbehandling.  

Rygestop? 

Hvis du har svært ved at droppe smøgerne og har brug for en hjælpende hånd, så kan akupunkturen sågar hjælpe dig til et endeligt rygestop. For mange kan det være svært at finde motivationen til at stoppe med rygningen og ofte kan en lille hjælp være kærkommen. Alternative metoder til rygestop vinder frem med blandt andet hypnose og akupunktur. Så hvis du kæmper med at smide den dårlige vane, så kan akupunkturen være din ven.