Hvis du ikke før har hørt om fænomenet mindful spisning, er dette din indføring! Mindful spisning hjælper dig til at forstå din krop bedre ved for eksempel spise kun, når du er sulten og i et nedsat tempo. Mindful spisning er blevet mere og mere populær blandt både mænd og kvinder og kan sagtens tilpasses stort set alle aldre. Det er en vigtig praksis at sætte farten ned og nyde hver eneste bid af maden, især nu hvor multi-tasking er en integreret del af vores hverdag. Mindful spisning kan både resultere i reducering af stress, vægttab og selvfølgelig en skærpet forståelse af hvordan kroppen reagerer på det lækre måltid mad foran dig.  

Tag kontrol over maden

Det kan være utrolig svært at ændre sin normale tankegang til at spise langsommere, især hvis man i forvejen har en meget travl hverdag, hvor mad måske blot er benzin til tanken. Oftest lægger man slet ikke mærke til maden, når man kigger på en skærm samtidig, medmindre man er på en fin restaurant og har betalt mange penge for måltidet! Hvis du virkelig lægger mærke til maden foran dig, vil den simpelthen smage bedre og vil være mere tilfredsstillende.

wellness

Reducér stress

Mindful spisning har ikke blot fordele for den måde, man nyder måltider på, men også psykiske og fysiske fordele. Oftest spiser folk rigtig meget som reaktion på stress, hvilket kan have følger for helbredet, hvis disse spisetrange er intense nok. Men med en praksis som mindful spisning, kommer du til helt automatisk at tænke over dit madindtag på en langt mere holistisk måde end før. Det vil blive nemmere selv at mærke efter, hvornår du er mæt, hvis du har smagt tilstrækkeligt på maden. Din krop vil blive bedre tilpasset til at sige stop, før den kræver mere mad.

Tab vægt uanstrengt

Med mindful spisning kommer også den ekstra fordel af at din krop helt naturligt vil miste meget af sit ekstra fedt, fordi du ikke længere har store spisetrange af usund mad eller spiser uden at stoppe. Det er dejligt at kunne se resultaterne for dine bedrifter fysisk i spejlet uden at have gjort så meget for det, andet end at ændre dit mindset. For at forkæle dig selv for dine resultater, kan du passende købe dig noget nyt lækkert undertøj, der vil passe din slankere krop på en nærmest figursyet måde. Læs mere her og find det helt rette undertøj til dig.