Der er ingen tvivl om, at vores krop sætter stor pris på, vi spiser ordentligt. Hvis man vil tabe sig på en nem og overskuelig måde, og altså opnå en flottere krop, kan man gøre dem med mindful spisning. Lige her kan du læse meget mere om, hvordan du kan behandle din krop så godt som muligt, blandt andet med mindful spisning – kig med lige her!

Hvad er mindful spisning?

Mindful spisning er rimelig simpelt. Det handler bare om, at man skal tænke over det, som man spiser. Man skal give det en ekstra tanke og overveje, om det man spiser egentlig er sundt? Spiser jeg bare fordi jeg har lyst? Og ikke fordi jeg er sulten? Det er nogle af de tanker, som du skal tænke, når du bruger mindful spisning. Det er derfor en ret nem måde at spise sundt på. Der er ikke nogen regler, ikke nogen tal du skal tælle, mad du skal veje eller noget lignende. Det handler bare om, at du skal være stærk, stille dig selv spørgsmål og holde fast. Kan du det, kan du nemt bruge mindful spisning til at opnå en flottere krop.

Hvad er en flot krop? Og hvad betyder det egentlig?

Det er jo ikke sådan, at der kun er en bestemt slags krop, som er flot. En flot krop, er jo egentlig bare en sund og stærk krop. Når man har en sund og stærk krop, har man også mere energi, mere overskud og bare mere motivation. Det betyder, at du kan gøre meget mere, end hvis du har en usund og slap krop. Du har for eksempel masser af overskud til at gå lange ture med hunden. Mangler du hundeudstyr som hundesnor og halsbånd, så se her og gør noget godt for både dig og din hund.

Det er jo vigtigt at have overskud til at gå med hunden. Ligesom mange andre ting i livet, som er lidt hårdt, også er vigtigt. Derfor er det godt at have en krop, der kan klare det. Ellers blive det et meget hårdt liv, og det er jo helst noget det ikke skal være.

Det er ikke alle, der går op i at have en flot krop. Men det er der mange, der gør. Derfor er der tusindvis af forskellige koster man kan gå på, men det kan altså bare være svært at holde dem. Med mindful spisning, er der ikke mad du aldrig må spise, men kun dig og din sunde fornuft. Gør du det rigtigt, altså bruger du din sunde fornuft til at vælge, hvad du spiser, så vil du se resultater. Du vil se en klaring i huden, et vægttab eller generelt en krop, der ser mere frisk ud.