Er du på jagt efter den helt rigtige gave til én, du kender, som virkelig er en livsnyder? Så er der flere ting, som det vil være oplagt at forære vedkommende. 

Generelt så handler det om, at du kan forsøge at appellere til den side af personen, som virkelig er en livsnyder. Det kan du gøre med et gavekort til en eller anden oplevelse. Eller du kan overraske personen ved selv at have planlagt nogle oplevelser for jer. 

Vi har samlet nogle gaveidéer, som passer særligt godt til livsnyderen. Hvis du mangler inspiration, så læs med her!

Vinsmagning

Giv en madoplevelse

Den første idé er måske den mest oplagte. Du kan forære personen et gavekort til en madoplevelse. Dette kunne være en tur på restaurant. Det kunne også være et café-besøg. Hvis du har lyst til at tage skridtet videre, kunne det også være en omgang vin- eller ølsmagning. 

Denne type gave appellerer godt til en livsnyder, fordi det er gaver, som kun er gode, hvis man forstår at nyde dem. Folk, som er madinteresserede og/eller madglade, vil elske denne type gave. Hvis dette passer på den, som du skal forære en gave, så er det jo oplagt. 

Du kan give denne type gave på flere måder. Du kan enten forære et gavekort, som du har købt af fx restauranten. Du kan dog også lave dit eget gavekort. Så lover du bare personen, at du vil tage personen med et givent sted hen. 

Selvforkælelse

En anden gaveidé til livsnyderen er en gave, som opfordrer til selvforkælelse. Dette kan være mange forskellige ting. Det kan fx være noget udstyr til at ordne negle. Dette kan du bl.a. købe hos gellacknegle.dk. Her finder du et stort udvalg indenfor alt, hvad der har med neglelak og pleje af neglene at gøre. 

En anden idé kunne være nogle lækre produkter. Det kunne fx være spa-produkter i form af ansigtsmasker eller scrubs. 

Det er vigtigt, at du husker på, at selvforkælelse betyder noget forskelligt for alle mennesker. Det er ikke alle, som synes, at det er rart at sidde med en lavamaske i ansigtet. For andre betyder selvforkælelse måske en lang løbetur. Da kan det være, det er noget løbetøj, du skal købe i stedet. 

Mennesker på restaurant

Den gode firmagave

Er det en gave til dine ansatte, du er på udkig efter? Hvis du gerne vil give dem muligheden for en gave, som de virkelig kan nyde, så kan du lade dem vælge deres gave selv. Dette kan du bl.a. gøre på https://xn--vlgershop-g3a.dk/shop/frontpage.html.

Du bestemmer et beløb, som dine ansatte må få en gave for. Herefter kan de selv frit vælge en gave, som er i denne prisramme.