Når vi skal have det bedste ud af vores liv og også en måde, som vi lever det på, er det vigtigt, at vi til tider gør noget godt for os selv. Det er nemlig kun sådan, vi kan blive ved med at føle glæde, vi kan have et højt niveau af energi, og vi kan være friske på alle de ting, som hverdagen udsætter os for. Derfor handler det også om at omfavne de gode ting, som hverdagen byder på – og her er der også tale om de helt små ting, som det er vigtigt, at vi sætter pris på.

Derfor bør du sætte pris på de helt små ting i hverdagen og omfavne dem 

Det kan for eksempel være, når vi får et klap på skulderen af en kollega, når vi får gode firmajulegaver, når vi lykkedes med at lave det gode måltid mad, når vi slår vores løberekord, eller når vi ved, at hele familien er sunde og raske. Det er de små ting, og det er de små sejre i hverdagen, men det er dem, der er vigtige, og det er dem, der sørger for, at vi bliver ved med at nyde at gå gennem livet – også selvom det til tider byder på nogle større eller mindre nedture, som det også er vigtigt, at vi overkommer på bedst muligt vis.

Gør noget ekstra godt for dig selv og oplev den energi, der følger med 

Dog kan vi også selv gøre noget ekstra for at få det bedre i hverdagen. Det kan vi blandt andet gøre ved at sørge for, at vi opretholder et sundt helbred. Det betyder, at det er en fordel at spise både sundt og varieret, at dyrke regelmæssig motion og måske også sørge for at have et sundt sind. Og til det findes der også forskellige metoder. Det kan være alt fra yoga til terapi, der her er tale om. Det handler bare om at finde frem til de positive egenskaber, der er ved at have fokus på mindfullness i hverdagen også – det er nemlig ikke hokus pokus, som der er mange der tror.