Corona har vendt op og ned på verden og for den enkelte har dagligdagen også fået et nyt ansigt. Nye regler og restriktioner har skulle inkorporeres i hverdagen, for at alle har kunnet føle sig beskyttet. Dette har sendt de fleste på indkøb efter et lager af både mundbind og håndsprit

Hvorfor er det vigtigt?

I løbet af en dag møder vi mange mennesker og er i kontakt med mange ting med vores hænder. Mundbind er en stopklods for vores spyt og ånde, som bærer mange bakterier og sender dem ud i luften, hvor andre kan fange dem. 

Derfor er et mundbind en god forebyggelse for yderligere spredning af smitten. Udover de obligatoriske mundbind som skal bruges i butikker, er håndsprit også en af hovedrollerne i smittestoppen. Dine hænder rører ved et utal af ting og genstande i løbet af en dag. Vi bruger vores hænder utroligt meget. 

Alt fra at røre ved sit ansigt og klø sig, til at samle ting op og holde fast i genstande. Håndsprit slår bakterier ihjel og er effektiv til at desinficere hænderne. I modsætning til at skulle vaske hænder hele tiden, er håndspritten smart. Den er for det første transportbar og kan tages med på farten. Derudover bevarer den de naturlige fedtstoffer i huden, så den ikke tørrer ud. 

Hvor kan tingene købes?

Disse midler er essentielle at have med sig overalt, ikke blot for sig selv, men i høj grad for andre. Overholder man ikke disse retningslinjer, risikerer man at sætte andre i fare. Det er heldigvis således, at de fleste butikker og apoteker sælger både mundbind og håndsprit. 

Dog er der nogle efterspurgte varer, som bliver revet ned fra hylderne lige så hurtigt som de kommer. Det er som sagt en absolut nødvendighed at have disse artikler på sig, og derfor kan man gå online og købe både håndsprit og mundbind i store mængder. 

Der er et stort udbud af hjemmesider, som sælger alle former og formater af begge dele. Så hvis der er udsolgt i det lokale supermarked og apotek, så smut på nettet hvor du kan købe et lager, så du ikke løber tør.