Når foråret lige så stille begynder at blomstre og man kan mærke, at naturen begynder at sprudle med liv igen, kommer der også en masse fine helligdage som vi elsker at fejre med masser af farver. Især påske er en dejlig tid med masser af finurlige gækkebreve og ikke mindst påskeæg. Chokolade er det man vil kalde en super food. Der er rigtig mange gode ting i chokolade som kan hjælpe med at give endorfiner til din hjerne og gøre dig mere glad i hverdagen, så hvorfor ikke dele det med dine venner og kollegaer i den fine påsketid? 

Læs videre herunder om, hvordan du kan gøre påsken ekstra sjov med påskeæg

Påskejagt

Hvis du vil påsken lidt mere sjov for dig og din familie, kan I lave en påskejagt i haven eller hvis I har en skov i nærheden, så fortælle at der har været en påskehare, som har lagt æg der. Det er en sjov leg både for børn og voksne. Det er en god måde at komme ud i naturen på og samtidig forkæle sig selv med et lækkert påskeæg. Det giver også god kvalitetstid med familien. Hvis du er ekstra klar på at være kreativ, kan du lave dine egne chokoladeæg og selv pakke dem ind i smukke farver, så de får noget mere personlighed over dem.  

  

En påskeæg-dag

Er det lang tid siden at dig og veninder har sat jer ned sammen og rigtig hygget? Her kan du invitere på en påskeæg-dag, hvor I kan lave diverse aktiviteter sammen, der omhandler påske og selvfølgelig påskeæg. I kan starte med en lækker påskefrokost sammen og så senere sidde og male påskeæg. Med en god gang maling, æg og en kop te, kan I sidde i timevis og få indhentet snakken. I kan også blande jeres eget chokolade som I kan forme til påskeæg. Man kan købe tilbehør som nødder, skumfiduser eller tørret frugter som I kan komme i chokoladen. Mulighederne er uendelige.