Leder du efter fantastiske smagsoplevelser i nordens Paris? Så er du kommet til det rette sted. Der er mange gode restauranter i Aalborg. Der er dog særligt 3 restauranter, der særligt er et besøg værd. Læs med herunder og få en oversigt over de 3 bedste restauranter og spisesteder i Aalborg. 

Restaurant Tabu

På toppen af listen over de bedste restauranter i Aalborg finder du restaurant Tabu. Denne restaurant er elsket ef folk over hele verden. Faktisk er restauranten så elsket, at den flere gange har modtaget en michelin stjerne. På restaurant Tabu i Aalborg finder du velsmagende retter sammensatte på på nytænkende måder. Her vil du uden tvivl få en smagsoplevelse for livet!

Mortens Kro

Mortens Kro i Aalborg er uden tvivl på listen over de tre bedste restauranter i Aalborg. Dette er der en helt særlig grund til! På Mortens Kro får du nemlig en ægte fine dining oplevelse. Der bliver gjort brug af friske og lækre råvarer, samtidig med at luksuriøse madvarer som vagtleæg, kaviar og hummer altid er på menuen. På Mortens Kro betaler du for en fantastisk madoplevelse, du uden tvivl sent vil glemme! Mortens Kro er placeret centralt midt i Aalborg, så du kan betragte bylivet fra den lille restaurant. 

Bistro59

Er du ikke til de små portioner, der ofte serveres på finere restauranter, er Bistro59 i Aalborg uden tvivl lige noget for dig. Her går du hverken på kompromis med smag eller portionsstørrelse! Den lille Bistro59 tager inspiration fra det franske køkken, hvor særligt oste er i centrum. Hvis du ønsker en god og velsmagende middag i Aalborg, så er Bistro59 en sikker vinder. Ligesom førnævnte Mortens Kro ligger Bistro59 centralt placeret i hjertet af Aalborg.